Фонд пам'яті Олекси Тихого. Головна сторінка

Олекса Тихий
Біографія

Фото
Судові процеси
Спогади
Твори

 

Українська Гельсінкська Група
Персоналії

Документи

Хронологія

 

 

Права людини
Документи

 

Автори

  • Анатолій Довбня.
     Народився 21 сентября 1950 року в місті Слов'янску. В 1973 році закінчив Донецький Політехнічний інститут.
    Газетний псевдоним Анатолій Довбня – це запоручення непримирної боротьби з проявленнями більшовизму. Співпрацює з газетой "ТВ+" з моменту її заснування, з липня 1995 року.
    Головний напрямок роботи – дослідження військової історіі. Він прихильник ідеї незалежного розвитку України.
  • Галина Захарова
    Народилася у 1941 році. Голова комісії Маріупольської міськради з питань відновлення прав реабілітованих громадян. Голова Маріупольського міського товариства "Мемориал" з вересня 1990р., член Спілки журналістів України. Автор книги "Расстрелянное пароходство".
  • Микола Лісовенко
    Народився у 1933 році у родині сільських вчителів. 1957 року закінчив Київський державний унівеситет. Після закінчення поїхав у Донбас. Працював у багатотиражнці шахти, далі – заступником редактора районої газети, потім – у обласній, пізніше – у "Робітничій газеті". 27 років був власним кореспондентом газети "Известия" по Донецькій та Луганській областях. З 1992 року власкор газети "Урядовий кур'єр" у Донбасі.

 

 

 


  Р Е К Л А М А :





Украинская Баннерная Сеть




 


Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100

© Copyright  S.Bazanov, 1999-2004. All rights reserved. Please send comments and suggestions to webmaster@olexa.org.ua  This page was last updated on 05-01-2005