Фонд пам'яті Олекси Тихого. Головна сторінка

Олекса Тихий
Біографія

Фото
Судові процеси
Спогади
Твори

 

Українська Гельсінкська Група
Персоналії

Документи

Хронологія

 

 

Права людини
Документи

 

Конкурс на кращу публікацію в пресі про Український правозахисний рух в СРСР

Благодійний фонд пам'яті Олекси Тихого проводить у 2000 році конкурс на кращу публікацію на сторінках газет та журналів матеріалів (статей, інтерв'ю, спогад та ін.) про Український правозахисний рух в СРСР, насамперед про Українську Групу Сприяння виконанню Гельсінкських Угод – Українську Гельсінкську Групу  (УГС).

Мета конкурсу. Метою конкурсу є відображення дій українських патріотів, правозахисників та дисидентів по захисту національних, релігійних та політичних прав народу України в СРСР. Це мають бути матеріали про історію створення та дії УГС, спогади про УГС та її членів, аналітичні статті про значення Українського правозахисного руху в історії сучасної України. На конкурс приймаються також опубліковані невідоми архівні матеріали Українського правозахисного руху.

Призовий фонд становить 5000 (п'ять тисяч) гривень:

  • Одна перша премія – 2000 (дві тисячи) гривень;
  • Дві другі преміі по 1000 (одна тисяча) гривень;
  • Дві треті преміі по 500 (п'ятьсот) гривень.

Учасники конкурсу. До участі в конкурсі запрошуються редакції газет і журналів, їх працівники, журналісти та позаштатні автори.

На конкурс приймаються матеріали, надруковані в пресі у 2000 році.

Мова матеріалів – українська або російська.

Підсумки конкурсу буде підбито в січні 2001 року. Нагородження переможців відбудеться 27 січня, в день народження Олекси Тихого.

Журі конкурсу очолює Президент фонду пам'яті Олекси Тихого Сергій Базанов. Тел. (06267) 4-24-97.

Термін подання матеріалів: до 30 грудня 2000 року.

Матеріали подаються у вигляді газетно-журнальних публікацій в оригіналі, а також (бажано) – електронна копія для публікації на сторінках сайту в інтернеті.

Матеріали на конкурс приймаються за адресою: вул.Леніна, 26, м.Дружківка, 84205,  Благодійний фонд пам'яті Олекси Тихого. Електронні копіі (файли) надсилайте електронною поштою на E-mail: sb@olexa.org.ua

Надані на конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.

Деякі матеріали з історії Українського правозахисного руху ви знайдете на сайті Фонду пам'яті Олекси Тихого в мережі INTERNET за адресою olexa.org.ua. Цей сайт постійно поповнюється.

 

 


  Р Е К Л А М А :





Украинская Баннерная Сеть




 


Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100

© Copyright  S.Bazanov, 1999-2004. All rights reserved. Please send comments and suggestions to webmaster@olexa.org.ua  This page was last updated on 05-01-2005